NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Schendelbeke: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Schendelbeke en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Schendelbeke.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Schendelbeke

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Schendelbeke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi in Schendelbeke met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Schendelbeke u zorgen? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Schendelbeke met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Schendelbeke beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Schendelbeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Schendelbeke? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Schendelbeke. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Schendelbeke

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Schendelbeke buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Schendelbeke inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Schendelbeke is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Schendelbeke te voelen? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Schendelbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Schendelbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Schendelbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Schendelbeke
Jacuzzi-kopen-Schendelbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Schendelbeke
Jacuzzi-kopen-Schendelbeke
Jacuzzi-kopen-Schendelbeke
Jacuzzi-kopen-Schendelbeke

Ontvang onze nieuwsbrief