NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Schelderode: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi spa kopen in Schelderode? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Schelderode. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Schelderode

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Schelderode? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Schelderode. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Schelderode

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Schelderode? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Schelderode

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Schelderode beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Schelderode

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Schelderode buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi's in Schelderode

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Schelderode inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Schelderode

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Schelderode om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Schelderode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Schelderode te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Schelderode

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Schelderode

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Schelderode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Schelderode
Jacuzzi-kopen-Schelderode

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Schelderode
Jacuzzi-kopen-Schelderode
Jacuzzi-kopen-Schelderode
Jacuzzi-kopen-Schelderode

Ontvang onze nieuwsbrief