NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Schalkhoven: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Schalkhoven? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een gepaste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Schalkhoven.

Prijs van uw jacuzzi spa in Schalkhoven

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Schalkhoven overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Schalkhoven met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Schalkhoven heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Schalkhoven

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Schalkhoven? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Schalkhoven.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Schalkhoven

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Schalkhoven buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Schalkhoven

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Schalkhoven om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Schalkhoven

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Schalkhoven? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Schalkhoven is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Schalkhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Schalkhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Schalkhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Schalkhoven
Jacuzzi-kopen-Schalkhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Schalkhoven
Jacuzzi-kopen-Schalkhoven
Jacuzzi-kopen-Schalkhoven
Jacuzzi-kopen-Schalkhoven

Ontvang onze nieuwsbrief