NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Schalkhoven? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Een spa kopen in Schalkhoven? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Schalkhoven.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Schalkhoven

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Schalkhoven? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Schalkhoven

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Schalkhoven afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Schalkhoven

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Hoeselt om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Schalkhoven. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Schalkhoven

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife spa in Schalkhoven heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Schalkhoven

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Schalkhoven? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Schalkhoven.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Schalkhoven

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Schalkhoofse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Schalkhoven te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Schalkhoven is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Schalkhoofse spa? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-schalkhoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-schalkhoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-schalkhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-schalkhoven
jacuzzi-kopen-schalkhoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-schalkhoven
jacuzzi-kopen-schalkhoven
jacuzzi-kopen-schalkhoven
jacuzzi-kopen-schalkhoven

Ontvang onze nieuwsbrief