NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Rumsdorp: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Rumsdorp? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Rumsdorp.

Design op maat voor uw jacuzzi in Rumsdorp

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Rumsdorp buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi in Rumsdorp

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Rumsdorp om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Rumsdorp

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Rumsdorp? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Prijs van uw jacuzzi spa in Rumsdorp

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Rumsdorp overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Rumsdorp

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Rumsdorp? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Rumsdorp.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Rumsdorp

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Rumsdorp beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Rumsdorp is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Rumsdorp

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rumsdorp

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rumsdorp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rumsdorp
Jacuzzi-kopen-Rumsdorp

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rumsdorp
Jacuzzi-kopen-Rumsdorp
Jacuzzi-kopen-Rumsdorp
Jacuzzi-kopen-Rumsdorp

Ontvang onze nieuwsbrief