NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Rumbeke

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Rumbeke? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rumbeke.

HotSpring jacuzzi spa in Rumbeke met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Rumbeke? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Rumbeke

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Rumbeke buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Rumbeke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Rumbeke? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Rumbeke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Rumbeke

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Rumbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi in Rumbeke

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Rumbeke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Rumbeke met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Rumbeke vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Rumbeke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Rumbeke te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Rumbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rumbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rumbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rumbeke
Jacuzzi-kopen-Rumbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rumbeke
Jacuzzi-kopen-Rumbeke
Jacuzzi-kopen-Rumbeke
Jacuzzi-kopen-Rumbeke

Ontvang onze nieuwsbrief