NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Ruddervoorde: kies voor kwaliteit met HotSpring

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Ruddervoorde? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ruddervoorde.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Ruddervoorde

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Ruddervoorde? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Ruddervoorde

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Ruddervoorde. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Ruddervoorde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Ruddervoorde

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Ruddervoorde buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Ruddervoorde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Ruddervoorde? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Ruddervoorde en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ruddervoorde met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ruddervoorde vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Ruddervoorde is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ruddervoorde te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde
Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde
Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde
Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde
Jacuzzi-kopen-Ruddervoorde

Ontvang onze nieuwsbrief