NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Ruddervoorde

Graag een spa kopen in Ruddervoorde? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Ruddervoorde.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in STAD_ID

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Ruddervoorde? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Ruddervoorde. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in STAD_ID

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ruddervoorde schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Kostprijs van uw Ruddervoordse jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Ruddervoorde overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in STAD_ID

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Ruddervoorde? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in STAD_ID

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Ruddervoorde installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in STAD_ID

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Ruddervoordse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Ruddervoorde bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Ruddervoorde is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ruddervoorde te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-ruddervoorde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-ruddervoorde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-ruddervoorde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-ruddervoorde
jacuzzi-kopen-ruddervoorde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-ruddervoorde
jacuzzi-kopen-ruddervoorde
jacuzzi-kopen-ruddervoorde
jacuzzi-kopen-ruddervoorde

Ontvang onze nieuwsbrief