NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Rotselaar? HotSpring biedt je luxe en rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Rotselaar? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rotselaar.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Rotselaar

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Rotselaar? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Rotselaar. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Rotselaar

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Rotselaar om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de spa. Het team komt de spa bij u thuis in Rotselaar installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw jacuzzi spa in Rotselaar

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Rotselaar inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Rotselaar

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Rotselaar vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Rotselaar

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Rotselaarse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de spa in Rotselaar laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Rotselaar

Zorgen over uw energierekening door de spa in Rotselaar? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Rotselaar is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Rotselaar te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-rotselaar

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-rotselaar

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-rotselaar

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-rotselaar
jacuzzi-kopen-rotselaar

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-rotselaar
jacuzzi-kopen-rotselaar
jacuzzi-kopen-rotselaar
jacuzzi-kopen-rotselaar

Ontvang onze nieuwsbrief