NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Rosmeer? HotSpring biedt je luxe en rust

Van plan om een spa te kopen in Rosmeer? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rosmeer. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Rosmeer met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de spa in Rosmeer u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Rosmeer

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Rosmeerse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Rosmeer bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Rosmeer

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Rosmeer? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Rosmeer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Rosmeer

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Bilzen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Rosmeer. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Rosmeer met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Rosmeer schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van spa's in Rosmeer

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Rosmeer aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Rosmeer is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Rosmeer? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-rosmeer

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-rosmeer

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-rosmeer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-rosmeer
jacuzzi-kopen-rosmeer

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-rosmeer
jacuzzi-kopen-rosmeer
jacuzzi-kopen-rosmeer
jacuzzi-kopen-rosmeer

Ontvang onze nieuwsbrief