NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Roosdaal

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Roosdaal? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Roosdaal.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Roosdaal

Is de energierekening door de jacuzzi in Roosdaal een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi spa in Roosdaal

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Roosdaal aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Roosdaal

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Roosdaalse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Roosdaal kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Roosdaal

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Roosdaal schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Roosdaal

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Roosdaal om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Roosdaal

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Roosdaal? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Roosdaal.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Roosdaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Roosdaal te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Roosdaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Roosdaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Roosdaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Roosdaal
Jacuzzi-kopen-Roosdaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Roosdaal
Jacuzzi-kopen-Roosdaal
Jacuzzi-kopen-Roosdaal
Jacuzzi-kopen-Roosdaal

Ontvang onze nieuwsbrief