NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Roosbeek: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Roosbeek? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Roosbeek.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Roosbeek

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Roosbeek? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Roosbeek

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Roosbeek buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Roosbeek met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Roosbeek schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Roosbeek

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Roosbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Roosbeek

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Roosbeek? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Roosbeek.

Prijzen van jacuzzi's in Roosbeek

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Roosbeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Roosbeek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Roosbeek te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Roosbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Roosbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Roosbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Roosbeek
Jacuzzi-kopen-Roosbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Roosbeek
Jacuzzi-kopen-Roosbeek
Jacuzzi-kopen-Roosbeek
Jacuzzi-kopen-Roosbeek

Ontvang onze nieuwsbrief