NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Ronsele

Graag een jacuzzi spa kopen in Ronsele? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Ronsele en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Ronsele

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Ronselse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Ronsele te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Ronsele

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Lievegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste plaats en richting van de spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis in Ronsele. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ronsele met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Ronsele geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Ronsele

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Ronsele een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi's in Ronsele

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi spa in Ronsele afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ronsele

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Ronsele? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Ronsele.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Ronsele is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Ronsele te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-ronsele

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-ronsele

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-ronsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-ronsele
jacuzzi-kopen-ronsele

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-ronsele
jacuzzi-kopen-ronsele
jacuzzi-kopen-ronsele
jacuzzi-kopen-ronsele

Ontvang onze nieuwsbrief