NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Ronsele: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Ronsele? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ronsele en ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Ronsele

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Ronsele? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ronsele

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Ronsele? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Ronsele.

Prijs van uw jacuzzi spa in Ronsele

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Ronsele inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ronsele met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Ronsele geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ronsele

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Ronsele. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Ronsele

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Ronsele kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Ronsele is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ronsele te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ronsele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ronsele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ronsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ronsele
Jacuzzi-kopen-Ronsele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ronsele
Jacuzzi-kopen-Ronsele
Jacuzzi-kopen-Ronsele
Jacuzzi-kopen-Ronsele

Ontvang onze nieuwsbrief