NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Ronse

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Ronse? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ronse. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Ronse

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Ronse om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Ronse

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Ronsisch jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Ronse kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ronse

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Ronse? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Ronse en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ronse met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Ronse vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi spa in Ronse met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Ronse u zorgen? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Prijs van uw jacuzzi in Ronse

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Ronse inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Ronse is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ronse? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ronse

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ronse

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ronse

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ronse
Jacuzzi-kopen-Ronse

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ronse
Jacuzzi-kopen-Ronse
Jacuzzi-kopen-Ronse
Jacuzzi-kopen-Ronse

Ontvang onze nieuwsbrief