NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Romershoven en geniet van de rust

Een spa kopen in Romershoven? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Romershoven. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Romershoven

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Hoeselt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Romershoven. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Romershoven

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Romershoven u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Romershoven

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Romershoofse spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Romershoven te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kwaliteitsvolle spa’s in Romershoven met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Romershoven geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Romershoven

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Romershoven inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Romershoven

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Romershoven? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Romershoven.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Romershoven is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Romershoven te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-romershoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-romershoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-romershoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-romershoven
jacuzzi-kopen-romershoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-romershoven
jacuzzi-kopen-romershoven
jacuzzi-kopen-romershoven
jacuzzi-kopen-romershoven

Ontvang onze nieuwsbrief