NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Rollegem-Kapelle

Wil u een jacuzzi spa kopen in Rollegem-Kapelle? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle en ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Rollegem-Kapelle

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Rollegem-Kapelle

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Rollegem-Kapelle? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Rollegem-Kapelle

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Rollegem-Kapelle om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Rollegem-Kapelle met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Rollegem-Kapelle blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Rollegem-Kapelle is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Rollegem-Kapelle? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle
Jacuzzi-kopen-Rollegem-Kapelle

Ontvang onze nieuwsbrief