NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Rollegem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Rollegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rollegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Rollegem

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Rollegem. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Rollegem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Rollegem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Rollegem

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Rollegem buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Rollegem

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Rollegem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Rollegem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Rollegem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Rollegem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Rollegem

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Rollegem? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Rollegem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Rollegem te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Rollegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rollegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rollegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rollegem
Jacuzzi-kopen-Rollegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rollegem
Jacuzzi-kopen-Rollegem
Jacuzzi-kopen-Rollegem
Jacuzzi-kopen-Rollegem

Ontvang onze nieuwsbrief