NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Roesbrugge-Haringe en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een jacuzzi te kopen in Roesbrugge-Haringe? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Roesbrugge-Haringe.

HotSpring jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Roesbrugge-Haringe? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Roesbrugge-Haringe

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Poperinge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis in Roesbrugge-Haringe na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design volgens uw smaak voor de spa in Roesbrugge-Haringe

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Roesbrugge-Haringse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Roesbrugge-Haringe te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Roesbrugge-Haringe

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Roesbrugge-Haringe? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Roesbrugge-Haringe en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Roesbrugge-Haringe

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Roesbrugge-Haringe schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Kostprijs van uw Roesbrugge-Haringse jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de spa in Roesbrugge-Haringe afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Roesbrugge-Haringe is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe
jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe
jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe
jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe
jacuzzi-kopen-roesbrugge-haringe

Ontvang onze nieuwsbrief