NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Roesbrugge-Haringe

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Roesbrugge-Haringe? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Roesbrugge-Haringe en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Roesbrugge-Haringe

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Roesbrugge-Haringe om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Roesbrugge-Haringe

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Roesbrugge-Haringe

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Roesbrugge-Haringe? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Roesbrugge-Haringe

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Roesbrugge-Haringe buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Roesbrugge-Haringe is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe
Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe
Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe
Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe
Jacuzzi-kopen-Roesbrugge-Haringe

Ontvang onze nieuwsbrief