NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Rijkhoven

Een jacuzzi spa kopen in Rijkhoven? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Rijkhoven. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Rijkhoven aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Rijkhoven

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Rijkhoven? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Rijkhoven.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Rijkhoven

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Rijkhoven buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Rijkhoven met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Rijkhoven geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Rijkhoven

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Rijkhoven? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Rijkhoven

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Rijkhoven om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Rijkhoven is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Rijkhoven te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Rijkhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rijkhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rijkhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rijkhoven
Jacuzzi-kopen-Rijkhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rijkhoven
Jacuzzi-kopen-Rijkhoven
Jacuzzi-kopen-Rijkhoven
Jacuzzi-kopen-Rijkhoven

Ontvang onze nieuwsbrief