NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Rijkevorsel: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Rijkevorsel en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Rijkevorsel.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Rijkevorsel

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Rijkevorsel een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Rijkevorsel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want uiteraard wil u dat uw Rijkevorselse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Rijkevorsel buiten inwerken in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi spa's in Rijkevorsel

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Rijkevorsel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Rijkevorsel

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Rijkevorsel? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Rijkevorsel. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Rijkevorsel

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Rijkevorsel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Rijkevorsel

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Rijkevorsel. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Rijkevorsel is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Rijkevorsel te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel
Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel
Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel
Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel
Jacuzzi-kopen-Rijkevorsel

Ontvang onze nieuwsbrief