NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Ressegem

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Ressegem? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ressegem.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Ressegem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Ressegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Ressegem. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw spa in Ressegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Ressegemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Ressegem bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

HotSpring jacuzzi spa in Ressegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Ressegem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Prijs van uw spa in Ressegem

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Ressegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw spa in Ressegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Herzele om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Ressegem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ressegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Ressegem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Ressegem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Ressegemse jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-ressegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-ressegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-ressegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-ressegem
jacuzzi-kopen-ressegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-ressegem
jacuzzi-kopen-ressegem
jacuzzi-kopen-ressegem
jacuzzi-kopen-ressegem

Ontvang onze nieuwsbrief