NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Ressegem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi te kopen in Ressegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ressegem.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ressegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Ressegem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Ressegem

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Ressegem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Ressegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Ressegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Ressegem

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Ressegem buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Ressegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ressegem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Ressegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Ressegem.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Ressegem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Ressegem te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ressegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ressegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ressegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ressegem
Jacuzzi-kopen-Ressegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ressegem
Jacuzzi-kopen-Ressegem
Jacuzzi-kopen-Ressegem
Jacuzzi-kopen-Ressegem

Ontvang onze nieuwsbrief