NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Reppel? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Woont u in Reppel en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Reppel en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Reppel

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Reppelse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de spa in Reppel laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Reppel

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Reppel vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw spa in Reppel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Bocholt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Het team plaatst de spa bij u thuis in Reppel na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Reppel

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Reppel? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Reppel. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring spa in Reppel met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Reppel? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijzen van jacuzzi spa's in Reppel

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Reppel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Reppel is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Reppel te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-reppel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-reppel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-reppel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-reppel
jacuzzi-kopen-reppel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-reppel
jacuzzi-kopen-reppel
jacuzzi-kopen-reppel
jacuzzi-kopen-reppel

Ontvang onze nieuwsbrief