NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Reningelst: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi kopen in Reningelst? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Reningelst.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Reningelst

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Reningelst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Reningelst

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Reningelst kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Reningelst

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Reningelst? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Reningelst.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Reningelst

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Reningelst? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi spa in Reningelst

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Reningelst aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Reningelst

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Reningelst geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Reningelst is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Reningelst

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Reningelst

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Reningelst

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Reningelst
Jacuzzi-kopen-Reningelst

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Reningelst
Jacuzzi-kopen-Reningelst
Jacuzzi-kopen-Reningelst
Jacuzzi-kopen-Reningelst

Ontvang onze nieuwsbrief