NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Remersdaal: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Remersdaal? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Remersdaal.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Remersdaal

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Remersdaal buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Remersdaal

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Remersdaal. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijzen van jacuzzi spa's in Remersdaal

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Remersdaal inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Remersdaal met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Remersdaal? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Remersdaal met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Remersdaal blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Remersdaal

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Remersdaal? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Remersdaal.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Remersdaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Remersdaal te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Remersdaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Remersdaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Remersdaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Remersdaal
Jacuzzi-kopen-Remersdaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Remersdaal
Jacuzzi-kopen-Remersdaal
Jacuzzi-kopen-Remersdaal
Jacuzzi-kopen-Remersdaal

Ontvang onze nieuwsbrief