NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Relegem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi te kopen in Relegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Relegem.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Relegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Relegem buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Relegem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Relegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Relegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Relegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Relegem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Relegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Relegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Relegem met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Relegem u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Prijs van uw jacuzzi spa in Relegem

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Relegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Relegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Relegem te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Relegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Relegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Relegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Relegem
Jacuzzi-kopen-Relegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Relegem
Jacuzzi-kopen-Relegem
Jacuzzi-kopen-Relegem
Jacuzzi-kopen-Relegem

Ontvang onze nieuwsbrief