NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Rekem

Woont u in Rekem en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Rekem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Rekem

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Rekem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Rekem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Rekem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Rekem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Lanaken om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Rekem geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Rekem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Rekem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Rekem. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Rekem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Rekemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Rekem te laten inwerken in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle spa’s in Rekem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Rekem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Rekem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Rekem te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-rekem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-rekem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-rekem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-rekem
jacuzzi-kopen-rekem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-rekem
jacuzzi-kopen-rekem
jacuzzi-kopen-rekem
jacuzzi-kopen-rekem

Ontvang onze nieuwsbrief