NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Reet en geniet van de rust

Woont u in Reet en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Reet.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Reet

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Reet? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Reet en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi spa's in Reet

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Reet afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Reet

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Reetse spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi in Reet bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Reet

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Reet? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw spa in Reet

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Rumst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Reet installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Reet

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Reet beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Reet is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Reet te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-reet

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-reet

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-reet

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-reet
jacuzzi-kopen-reet

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-reet
jacuzzi-kopen-reet
jacuzzi-kopen-reet
jacuzzi-kopen-reet

Ontvang onze nieuwsbrief