NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Reet

Graag een jacuzzi spa kopen in Reet? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Reet en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Reet

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Reet? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Reet

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Reet buiten inwerken in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Reet met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Reet schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi in Reet

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Reet aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Reet

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Reet? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Reet en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Reet

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Reet om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Reet is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Reet te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Reet

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Reet

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Reet

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Reet
Jacuzzi-kopen-Reet

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Reet
Jacuzzi-kopen-Reet
Jacuzzi-kopen-Reet
Jacuzzi-kopen-Reet

Ontvang onze nieuwsbrief