NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Ramsel: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Ramsel? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ramsel en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Ramsel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Ramsel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ramsel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Ramsel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi in Ramsel

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Ramsel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Ramsel

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Ramsel u zorgen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Ramsel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Ramsel? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Ramsel.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Ramsel

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Ramsel buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Ramsel is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ramsel te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ramsel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ramsel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ramsel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ramsel
Jacuzzi-kopen-Ramsel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ramsel
Jacuzzi-kopen-Ramsel
Jacuzzi-kopen-Ramsel
Jacuzzi-kopen-Ramsel

Ontvang onze nieuwsbrief