NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Pulle: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Pulle? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Pulle.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Pulle

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Pulle buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi spa in Pulle met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Pulle u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi spa's in Pulle

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Pulle inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Pulle

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Pulle om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Pulle

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Pulle? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Pulle.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Pulle

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Pulle beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Pulle is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Pulle te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Pulle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Pulle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Pulle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Pulle
Jacuzzi-kopen-Pulle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Pulle
Jacuzzi-kopen-Pulle
Jacuzzi-kopen-Pulle
Jacuzzi-kopen-Pulle

Ontvang onze nieuwsbrief