NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Proven

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Proven? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Proven.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Proven

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Proven kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi in Proven met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Proven? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Proven

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Proven heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi's in Proven

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Proven aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Proven

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Proven? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Proven.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Proven

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Proven om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Proven is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Proven te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Proven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Proven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Proven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Proven
Jacuzzi-kopen-Proven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Proven
Jacuzzi-kopen-Proven
Jacuzzi-kopen-Proven
Jacuzzi-kopen-Proven

Ontvang onze nieuwsbrief