NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Pollinkhove en geniet zonder zorgen

Woont u in Pollinkhove en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Pollinkhove. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Pollinkhove

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Pollinkhove? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Pollinkhove

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Pollinkhoofse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de spa in Pollinkhove laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Pollinkhove

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Pollinkhove? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Pollinkhove.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Pollinkhove met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife spa’s in Pollinkhove beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Pollinkhove

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Pollinkhove inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Klantgerichte service voor uw spa in Pollinkhove

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Lo-Reninge. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de spa. Het team installeert de spa bij u thuis in Pollinkhove na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Pollinkhove is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Pollinkhove te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-pollinkhove

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-pollinkhove

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-pollinkhove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-pollinkhove
jacuzzi-kopen-pollinkhove

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-pollinkhove
jacuzzi-kopen-pollinkhove
jacuzzi-kopen-pollinkhove
jacuzzi-kopen-pollinkhove

Ontvang onze nieuwsbrief