NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Pollinkhove: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Pollinkhove en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Pollinkhove. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Pollinkhove

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Pollinkhove? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Pollinkhove en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Pollinkhove

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Pollinkhove heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi in Pollinkhove met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Pollinkhove? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer warm houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Pollinkhove

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Pollinkhove. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Pollinkhove

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Pollinkhove buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Pollinkhove inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Pollinkhove is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Pollinkhove te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Pollinkhove

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Pollinkhove

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Pollinkhove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Pollinkhove
Jacuzzi-kopen-Pollinkhove

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Pollinkhove
Jacuzzi-kopen-Pollinkhove
Jacuzzi-kopen-Pollinkhove
Jacuzzi-kopen-Pollinkhove

Ontvang onze nieuwsbrief