NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in de nummer één jacuzzi in Poesele

Een spa kopen in Poesele? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Poesele.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Poesele

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Poesele? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Poesele. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw spa in Poesele

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Deinze. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Poesele door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

HotSpring jacuzzi spa in Poesele met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de spa in Poesele? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Poesele

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Poesele schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Poesele

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Poeselse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de jacuzzi spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de spa in Poesele laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Kostprijs van uw Poeselse jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Poesele inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Poesele is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Poesele te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-poesele

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-poesele

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-poesele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-poesele
jacuzzi-kopen-poesele

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-poesele
jacuzzi-kopen-poesele
jacuzzi-kopen-poesele
jacuzzi-kopen-poesele

Ontvang onze nieuwsbrief