NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Poelkapelle

Van plan om een jacuzzi te kopen in Poelkapelle? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Poelkapelle. Ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Poelkapelle

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Poelkapelle zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Poelkapelle

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Poelkapelle om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Poelkapelle

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Poelkapelle een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zal het water langer warm houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Poelkapelle

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Poelkapelle? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Poelkapelle. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Poelkapelle

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Poelkapelle buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijs van uw jacuzzi in Poelkapelle

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Poelkapelle inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Poelkapelle is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Poelkapelle te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Poelkapelle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Poelkapelle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Poelkapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Poelkapelle
Jacuzzi-kopen-Poelkapelle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Poelkapelle
Jacuzzi-kopen-Poelkapelle
Jacuzzi-kopen-Poelkapelle
Jacuzzi-kopen-Poelkapelle

Ontvang onze nieuwsbrief