NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Peutie? HotSpring biedt je luxe en rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Peutie? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Peutie.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Peutie

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Peutie? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Peutie

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Peutie? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Peutie en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw spa in Peutie

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Peutiese spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Peutie inbouwt in de tuin. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Klantgerichte service voor uw spa in Peutie

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Vilvoorde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de spa bij u thuis in Peutie. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Peutiese jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Peutie afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Peutie

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Peutie geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Peutie is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Peutiese jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-peutie

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-peutie

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-peutie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-peutie
jacuzzi-kopen-peutie

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-peutie
jacuzzi-kopen-peutie
jacuzzi-kopen-peutie
jacuzzi-kopen-peutie

Ontvang onze nieuwsbrief