NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Petegem-Aan-De-Schelde: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Petegem-Aan-De-Schelde? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Schelde. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Petegem-Aan-De-Schelde

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Schelde? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi in Petegem-Aan-De-Schelde

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Schelde buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Petegem-Aan-De-Schelde

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Petegem-Aan-De-Schelde schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Petegem-Aan-De-Schelde

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Petegem-Aan-De-Schelde? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Petegem-Aan-De-Schelde. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Petegem-Aan-De-Schelde

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Petegem-Aan-De-Schelde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Schelde

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Petegem-Aan-De-Schelde inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Petegem-Aan-De-Schelde is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Schelde te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Schelde

Ontvang onze nieuwsbrief