NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Pervijze: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Pervijze? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Pervijze en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Pervijze

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Pervijze? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Pervijze. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Pervijze met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Pervijze zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi spa's in Pervijze

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Pervijze aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Pervijze met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Pervijze een punt van verontrusting? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Pervijze

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Pervijze kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Pervijze

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Pervijze. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Pervijze is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Pervijze

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Pervijze

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Pervijze

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Pervijze
Jacuzzi-kopen-Pervijze

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Pervijze
Jacuzzi-kopen-Pervijze
Jacuzzi-kopen-Pervijze
Jacuzzi-kopen-Pervijze

Ontvang onze nieuwsbrief