NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Pepingen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Pepingen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Pepingen.

HotSpring jacuzzi in Pepingen met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Pepingen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Pepingen

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Pepingen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Pepingen.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Pepingen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Pepingen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Pepingen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Pepingse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Pepingen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Pepingen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Pepingen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi's in Pepingen

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Pepingen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Pepingen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Pepingen te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Pepingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Pepingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Pepingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Pepingen
Jacuzzi-kopen-Pepingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Pepingen
Jacuzzi-kopen-Pepingen
Jacuzzi-kopen-Pepingen
Jacuzzi-kopen-Pepingen

Ontvang onze nieuwsbrief