NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Pelt

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Pelt? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Pelt en ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Peltse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Pelt inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in STAD_ID

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Pelt zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring jacuzzi spa in Pelt met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Pelt? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in STAD_ID

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Pelt? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Pelt. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de spa in STAD_ID

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Peltse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U stemt de spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. Bovendien kan u de spa in Pelt laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Klantgerichte service voor uw spa in STAD_ID

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Pelt geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Pelt is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Pelt te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-pelt

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-pelt

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-pelt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-pelt
jacuzzi-kopen-pelt

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-pelt
jacuzzi-kopen-pelt
jacuzzi-kopen-pelt
jacuzzi-kopen-pelt

Ontvang onze nieuwsbrief