NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Peer

Graag een jacuzzi kopen in Peer? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Peer en ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Peer

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Peer. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Peer

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Peerse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Peer kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Prijzen van jacuzzi's in Peer

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Peer overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Peer

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Peer? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Peer. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Peer

Is de energierekening door de jacuzzi in Peer een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Peer

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Peer schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Peer is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Peer? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Peer

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Peer

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Peer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Peer
Jacuzzi-kopen-Peer

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Peer
Jacuzzi-kopen-Peer
Jacuzzi-kopen-Peer
Jacuzzi-kopen-Peer

Ontvang onze nieuwsbrief