NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Peer

Woont u in Peer en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Peer. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in STAD_ID

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Peer door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi's in STAD_ID

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Peer inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in STAD_ID

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Peer zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw spa in STAD_ID

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Peerse spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de spa in Peer bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in STAD_ID

Ziet u op tegen uw energierekening door de spa in Peer? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in STAD_ID

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Peer? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Peer.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Peer is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Peerse jacuzzi? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-peer

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-peer

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-peer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-peer
jacuzzi-kopen-peer

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-peer
jacuzzi-kopen-peer
jacuzzi-kopen-peer
jacuzzi-kopen-peer

Ontvang onze nieuwsbrief