NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Passendale: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi spa kopen in Passendale? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Passendale. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Passendale

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Passendale? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Passendale. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Passendale afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Passendale met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Passendale schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Passendale

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Passendale buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Passendale

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Passendale? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Passendale

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Passendale om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Passendale is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Passendale te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Passendale

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Passendale

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Passendale

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Passendale
Jacuzzi-kopen-Passendale

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Passendale
Jacuzzi-kopen-Passendale
Jacuzzi-kopen-Passendale
Jacuzzi-kopen-Passendale

Ontvang onze nieuwsbrief