NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Parike: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi spa kopen in Parike? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Parike. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Parike

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Parike? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Parike

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Parike? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Parike.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Parike

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Parike buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Parike

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Parike om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Parike

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Parike afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Parike met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Parike heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Parike is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Parike te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Parike

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Parike

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Parike

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Parike
Jacuzzi-kopen-Parike

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Parike
Jacuzzi-kopen-Parike
Jacuzzi-kopen-Parike
Jacuzzi-kopen-Parike

Ontvang onze nieuwsbrief