NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Pamel: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi kopen in Pamel? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Pamel. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Pamel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Pamel. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Pamel

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Pamel kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Prijs van uw jacuzzi in Pamel

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Pamel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Pamel

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Pamel een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Pamel

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Pamel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Pamel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Pamel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Pamel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Pamel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Pamel te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Pamel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Pamel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Pamel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Pamel
Jacuzzi-kopen-Pamel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Pamel
Jacuzzi-kopen-Pamel
Jacuzzi-kopen-Pamel
Jacuzzi-kopen-Pamel

Ontvang onze nieuwsbrief