NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Overwinden

Een jacuzzi spa kopen in Overwinden? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Overwinden. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Overwinden

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Overwinden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Overwinden

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Overwinden buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Prijs van uw jacuzzi spa in Overwinden

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Overwinden afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Overwinden

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Overwinden? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Overwinden. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Overwinden

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Overwinden? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Overwinden

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Overwinden blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Overwinden is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Overwinden te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Overwinden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Overwinden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Overwinden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Overwinden
Jacuzzi-kopen-Overwinden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Overwinden
Jacuzzi-kopen-Overwinden
Jacuzzi-kopen-Overwinden
Jacuzzi-kopen-Overwinden

Ontvang onze nieuwsbrief