NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in een HotSpring jacuzzi in Overijse

Droomt u ervan om een spa te kopen in Overijse? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Overijse. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Overijse

Een spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi in Overijse afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Overijse

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Overijse? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Overijse en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw spa in Overijse

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Overijse om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Overijse. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring spa in Overijse met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Overijse? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw spa in Overijse

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Overijsese jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Overijse bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Overijse

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Overijse heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Overijse is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Overijse te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-overijse

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-overijse

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-overijse

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-overijse
jacuzzi-kopen-overijse

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-overijse
jacuzzi-kopen-overijse
jacuzzi-kopen-overijse
jacuzzi-kopen-overijse

Ontvang onze nieuwsbrief