NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Overhespen? Met HotSpring kom je tot rust

Graag een jacuzzi kopen in Overhespen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Overhespen. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van spa's in Overhespen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Overhespen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw spa in Overhespen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Linter om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Overhespen installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Overhespen

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Overhespen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Overhespen.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Overhespen

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Overhespen een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Overhespen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw Overhespense spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de jacuzzi in Overhespen bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Overhespen

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Overhespen heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Overhespen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Overhespen te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-overhespen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-overhespen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-overhespen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-overhespen
jacuzzi-kopen-overhespen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-overhespen
jacuzzi-kopen-overhespen
jacuzzi-kopen-overhespen
jacuzzi-kopen-overhespen

Ontvang onze nieuwsbrief