NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Overhespen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Overhespen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Overhespen en ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Overhespen

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Overhespen buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Overhespen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Overhespen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Overhespen vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Overhespen

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Overhespen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Overhespen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Overhespen

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Overhespen u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Overhespen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Overhespen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Overhespen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Overhespen te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Overhespen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Overhespen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Overhespen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Overhespen
Jacuzzi-kopen-Overhespen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Overhespen
Jacuzzi-kopen-Overhespen
Jacuzzi-kopen-Overhespen
Jacuzzi-kopen-Overhespen

Ontvang onze nieuwsbrief