NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Oudsbergen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi spa kopen in Oudsbergen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oudsbergen.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Oudsbergen

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Oudsbergen een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Oudsbergen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Oudsbergen. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oudsbergen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Oudsbergen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Oudsbergen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Oudsbergen? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Oudsbergen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Oudsbergen

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Oudsbergen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Oudsbergen

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Oudsbergse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Oudsbergen buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oudsbergen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oudsbergen te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Oudsbergen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oudsbergen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oudsbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oudsbergen
Jacuzzi-kopen-Oudsbergen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oudsbergen
Jacuzzi-kopen-Oudsbergen
Jacuzzi-kopen-Oudsbergen
Jacuzzi-kopen-Oudsbergen

Ontvang onze nieuwsbrief