NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Oudenaarde: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Oudenaarde en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Oudenaarde. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Oudenaarde

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Oudenaarde? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Oudenaardse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Oudenaarde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Oudenaarde

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Oudenaarde. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oudenaarde met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Oudenaarde geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Oudenaarde

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Oudenaardse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Oudenaarde buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Oudenaarde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Oudenaarde? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Oudenaarde en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Oudenaarde is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Oudenaarde te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Oudenaarde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oudenaarde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oudenaarde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oudenaarde
Jacuzzi-kopen-Oudenaarde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oudenaarde
Jacuzzi-kopen-Oudenaarde
Jacuzzi-kopen-Oudenaarde
Jacuzzi-kopen-Oudenaarde

Ontvang onze nieuwsbrief