NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Oud-Turnhout: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Oud-Turnhout? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oud-Turnhout. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Oud-Turnhout met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Oud-Turnhout? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Oud-Turnhout

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Oud-Turnhout? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Oud-Turnhout.

Prijs van uw jacuzzi in Oud-Turnhout

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Oud-Turnhout afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Oud-Turnhout

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Oud-Turnhout om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Oud-Turnhout

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oud-Turnhout zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Oud-Turnhout

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Oud-Turnhoutse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Oud-Turnhout buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oud-Turnhout is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Oud-Turnhout te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Oud-Turnhout

Ontvang onze nieuwsbrief