NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Ordingen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Ordingen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ordingen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Ordingen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Ordingen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Ordingen. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Ordingen met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Ordingen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Ordingen

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Ordingen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Prijs van uw jacuzzi in Ordingen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Ordingen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Ordingen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Ordingen. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ordingen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ordingen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Ordingen is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Ordingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ordingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ordingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ordingen
Jacuzzi-kopen-Ordingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ordingen
Jacuzzi-kopen-Ordingen
Jacuzzi-kopen-Ordingen
Jacuzzi-kopen-Ordingen

Ontvang onze nieuwsbrief