NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Ordingen en geniet zonder zorgen

Woont u in Ordingen en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een geschikte keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Ordingen. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Ordingen

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Ordingen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Ordingen met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Ordingen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ordingen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Sint-Truiden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Ordingen door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ordingen met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ordingen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Ordingen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Ordingen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Ordingen.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Ordingen

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Ordingse spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi spa in Ordingen bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Ordingen is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Ordingen te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-ordingen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-ordingen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-ordingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-ordingen
jacuzzi-kopen-ordingen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-ordingen
jacuzzi-kopen-ordingen
jacuzzi-kopen-ordingen
jacuzzi-kopen-ordingen

Ontvang onze nieuwsbrief