NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Opwijk

Een jacuzzi kopen in Opwijk? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Opwijk en ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Opwijk

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Opwijk om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi spa in Opwijk

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Opwijk afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Opwijk

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Opwijk? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Opwijk en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Opwijk

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw Opwijkse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Opwijk buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Opwijk

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Opwijk zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Opwijk

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Opwijk? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Opwijk is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Opwijk te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Opwijk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Opwijk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Opwijk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Opwijk
Jacuzzi-kopen-Opwijk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Opwijk
Jacuzzi-kopen-Opwijk
Jacuzzi-kopen-Opwijk
Jacuzzi-kopen-Opwijk

Ontvang onze nieuwsbrief