NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Oppuurs

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Oppuurs? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Oppuurs.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Oppuurs

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oppuurs vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw spa in Oppuurs

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Oppuurse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Oppuurs te laten inwerken in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Oppuurs

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Oppuurs? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Kostprijs van uw Oppuurse spa

Een spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi spa in Oppuurs inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Oppuurs

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Oppuurs? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Oppuurs en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw spa in Oppuurs

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Puurs-Sint-Amands. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis in Oppuurs. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Oppuurs is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Oppuurs? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-oppuurs

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oppuurs

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oppuurs

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oppuurs
jacuzzi-kopen-oppuurs

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oppuurs
jacuzzi-kopen-oppuurs
jacuzzi-kopen-oppuurs
jacuzzi-kopen-oppuurs

Ontvang onze nieuwsbrief