NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Opoeteren: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Opoeteren? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Opoeteren.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Opoeteren

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Opoeteren kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Opoeteren

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Opoeteren? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Opoeteren met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Opoeteren heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Opoeteren

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Opoeteren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Opoeteren

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Opoeteren? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Opoeteren en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Opoeteren

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Opoeteren inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Opoeteren is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Opoeteren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Opoeteren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Opoeteren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Opoeteren
Jacuzzi-kopen-Opoeteren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Opoeteren
Jacuzzi-kopen-Opoeteren
Jacuzzi-kopen-Opoeteren
Jacuzzi-kopen-Opoeteren

Ontvang onze nieuwsbrief